Vores sortiment

Vis alle produkter

Glutenfri

Vi har desværre ikke nogle glutenfri produkter i denne produktkategori

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nemt og lækkert ikon

Nemt og lækkert

Fisk smager  godt og indeholder fiskeolier og vitaminer, der er sunde for kroppen, og vi  ønsker at gøre fisk let tilgængeligt for alle. Vi har et bredt sortiment til  enhver anledning som vi har delt op i 6 serier. Alle produkterne tages  direkte fra fryseren og tilberedes i ovnen eller i en air-fryer. Mens fisken  tilberedes kan du lave tilbehøret, og på kort tid har du en lækker aftensmad  eller frokostret klar til servering. Det er en nem, sikker, lækker og  hyggelig måde at få mere fisk på bordet – til en overkommelig pris.

Høj kvalitet logo

Høj kvalitet

Vi har stort  fokus på altid at sikre et velsmagende produkt af høj kvalitet. Det betyder  bl.a. at vi tilstræber, at alle vores produkter er fri for fiskeben og skind,  så de trygt kan nydes af både børn og voksne. Enkelte ben kan dog i meget sjældne  tilfælde forekomme.

Frossen fisk ikon

Frossen fisk

Frossen fisk  er frisk fisk! Vores fisk lynfryses straks efter fangst og bevarer derfor sin  friskhed. Vitaminer og mineraler forsvinder ikke når fisk fryses ned, og  ernæringsmæssigt er frosne fisk fuldt på højde med ferske fisk. Ligeledes er  det nemt at mindske madspild når produktet ligger på frost.